L'Objectiu d'aquest blog és oferir informació descriptiva de les riqueses naturals i tots els atractius ecològics de la República Dominicana.

diumenge, 29 de maig del 2011

La riquesa del país

Els recursos naturals són els elements materials que la naturalesa ens aport de forma espontània. És a dir sense que intervingui la mà de l'home.Els recursos naturals són aprofitats per l'home i serveixen per satisfer les necessitats de l a població. Són recuros naturals per exemple els arbres que formen els boscos tropicals de la l’amazonia, els peixos que viuen en els mars, rius i llacs; els minerals que jeuen en el subsòl com el coure, el petroli o la plata; els sòls de les valls; els animals silvestres de les diferents regions naturals del país; les aigües dels rius, llacunes, llacs, etc.


Els recursos naturals es converteixen en riquesa amb el treball organitzat dels homes. Els països que exploten racionalment els seus recursos naturals creen riquesa, per posar-la al servei de la població.
Els recursos naturals solament tenen valor econòmic quan són explotats racionalment, és a dir quan són convertides en riqueses i aquestes posades a mà de l'home. República Dominicana que té abundants recursos naturals ha de ser coherent, adequat i prudent en la gestió d’aquests. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada